Health Events

Save the Date NETWERK ONTBIJT ZORG INNOVATIE – 15 februari

Robotica: van anti-robot, chatbot, zeehond- tot highly specialized robotchirurgie

Gaan robots de mens vervangen in de zorg? Nemen ze taken van ons over en zijn we daar blij mee of zijn we juist bang om ons werk en onze authenticiteit te verliezen? Hebben we straks geen menselijke arts meer aan ons bed, maar een algoritme? Kom op donderdag 15 februari naar het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie in Rotterdam!

Voorafgaande aan het ontbijt en na het ontbijt vinden de 1 op 1 meetings plaats. Hiervoor ontvangt u binnenkort – na aanmelding voor het ontbijt – een uitnodiging. Tijdens het ontbijt op donderdag 14 december hebben meer dan 120 1 op 1 afspraken plaatsgevonden! Let op: u kunt uiteraard ook alleen aan de plenaire sessie van 08.00 – 09.00 deelnemen.

Na het ontbijt vindt er nog een nieuwe ronde 1 op 1 gesprekken plaats, hebben we round tables georganiseerd en kunt u persoonlijk kennismaken met alle robots uit het programma!

Locatie: Life Sciences & Health Hub
1 op 1 meetings & ontbijt: 07.00 – 08.00 & 09.00 – 11.00
Start plenair programma: 08.00

REGISTREER NU!

Alvast even voorbereiden?
Bekijk deze leuke, inspirerende Tedtalks over Robotica: TEDTALK. Of lees het volgende artikel op Skipr: Zorgrobot neemt plek medewerker nog niet in

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie is een initiatief van de gemeente Rotterdam en wordt inmiddels door meer dan 180 mensen bezocht. Het ontbijt over Robotica wordt mede mogelijk gemaakt door het Medical Delta Living Lab Care Robotics & Opinar.

www.lifesciencesandhealth010.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *