De Amerikaanse koelkast. Wat is dat eigenlijk?

juli 10, 2020 by Geen reacties

Veel mensen hebben het over een Amerikaanse koelkast, maar iedereen lijkt zijn eigen definitie te hebben van deze koelkast. Voor ons is het heel simpel. Het gaat om de design van de koelkast. Een Amerikaanse koelkast is in principe een side-by-side koelkast. De koelkast moet ook vrijstaand zijn wat zijn machtige uitstraling geeft. De koelkast moet een koel- en vriesvak hebben en het liefst naast elkaar. Dit model is al jaren enorm populair, vanwege de uitstraling en de vele ruimte wat beschikbaar is. 

 

Ook de Amerikaanse koelkast heeft niet stilgezeten. We zien dat steeds meer varianten met steeds meer technologie. Zo zien we bij de nieuwere modellen ook een scherm op een van de koelkastdeuren staan. Normaliter zagen we daar alleen een ijsklonten maker, maar nu dus ook een scherm. Dit scherm kan aangeven hoeveel er in de koelkast aanwezig is en nog veel meer. Veelal zijn deze schermen zelf in te richten waardoor je je koelkast enorm persoonlijk kan maken. Daarnaast wordt hij onderdeel van je smart home!

 

Dit geldt overigens ook voor de wasdroger. De wasdroger was voorheen een simpele machine waar je je kleding in stopt, een machine draait, en je kleding droogt. De wasdrogers van tegenwoordig zijn een stuk slimmer en kun je soms ook koppelen aan je smart home. Op die manier kan je op een slimme manier je wasdroger laten draaien zodat je het meeste geld bespaart. Een investering die zich terugbetaald dus!

 

Voor veel mensen is het idee dat de Amerikaanse koelkast, maar ook een wasdroger enorm veel energie verbruiken. Ook dat is door de jaren heen verbeterd. Beide machines zijn ook als enorm zuinig te verkrijgen waardoor bijvoorbeeld met een A+++ label genoeg bespaard!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *