Afvallen: welk dieet is de beste aanpak?

augustus 2, 2021 by Geen reacties

Diëten… ja, je hoort er veel mensen over en dan ook vooral vlak voor de zomermaanden. Wie wil er nu niet goddelijk uitzien in bikini op het strand? Maarja, daarvoor moet je toch echt wel moeite doen en voor deze zomer ben je waarschijnlijk al te laat. Dan maar vast beginnen voor volgend jaar. Vind hier uit hoe je kunt afvallen zonder verplicht te sporten of honger te lijden.

Afvallen met welk dieet?

Ten eerste is het belangrijk om te bedenken wat precies je doel is, op basis daarvan kun je namelijk bekijken wel dieet het best bij jou past. Wil je tot 2 kilo per week afvallen? Of wil je zo snel mogelijk afvallen? Misschien wil je wel onderhuids en visceraal vet in je buikstreek verliezen. En een ander hoeft misschien niet per se minder te eten, maar wel anders om af te vallen.

Afvallen met koolhydraatarm dieet

Met behulp van een koolhydraatarm dieet kun je tot wel 2 kilo per week afvallen. Ook voorkom je er nog eens vreetbuien mee. Dat klinkt bijna alsof het makkelijk is en wie wil dat nou niet. Maar wat is een koolhydraatarm dieet eigenlijk? Tijdens zo’n dieet eet je tussen de 50 en 100 gram koolhydraten per dag. Wanneer je geen koolhydraatarm dieet volgt eet je al gauw meer dan 150 gram op een dag. Tijdens het dieet vervang je de koolhydraten grotendeels voor vlees, vis, groente, noten, zaden en pitten. Het is bewezen dat dit dieet zeer effectief is om overtollig vet te verliezen. Bovendien verbetert het je gezondheid ook nog eens op veel vlakken. Twee vliegen in één klap dus!

Zo snel mogelijk afvallen

Wil je vooral zo snel mogelijk afvallen? Dat begrijpen wij natuurlijk. Het beste is om daar geen hongergevoel bij te hebben, want dan houd je het veel langer vol. Ook gaan we er bij dit dieet vanuit dat je geen chemische afslankpillen slikt. Met dit dieet kun je tot wel 3 kilo per week verliezen. Let wel op dat dit deels vocht is en gelukkig ook deels vet. Ook geeft dit dieet je meer energie, verbetert het je gezondheid en raak je natuurlijk buikvet kwijt.

Puur Figuur

Wil je ook graag weten welke diëten je moet toepassen om onderhuids en visceraal vet in je buikstreek te verliezen? Of wat je anders kan eten dan normaal om af te vallen? Neem gerust een kijkje bij Puur Figuur. Puur Figuur licht ook alle diëten toe. Zo kom je er snel achter wat je beter wel en wat beter niet kunt eten. Hopelijk vliegen de kilo’s eraf!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *